Със своите 28 грама, нашият ултралек и високоеластичен Headtube, предлагащ топлинен контрол и защитаващ от студ, топлина, насекоми, прах, абсорбира потта и е идеален за всякакви метеорологични условия.

Забрадка, шал, лента за глава, качулка, шапка...

Този многостранен, ултра-еластичeн продукт никога не губи своята форма и може да дадете свобода на вашето творчество от изпробването на различни варианти за носене.

Бягане, колоездене ,туризъм, мотоциклетизъм и дори в самолет! Във всяка ситуация нашият HEADTUBE отговаря на нуждите ви. При какъвто и да е спорт, независимо от метеорологичните условия, скоро няма да можете без него! Той е ултралек и лесно се побира в джоба или чантата за да ви защити от студ, насекоми, замърсяване, климатик и т.н. или да останете сухи в горещо време.

Най-новите технологични COMPRESSPORT® иновации, съчетани в нашия HEADTUBE, тежащ само 28 грама.


БЕЗШЕВНА КОНСТРУКЦИЯ

Безшевен е и не дразни кожата, осигуряващ оптимален комфорт и свобода на движение.

thermo promo

УЛТРАЛЕК

Толкова лек, че почти забравяте за него. Голямата еластичност на влакната и своята 3D тъкан предоставят изключителна мекота и гъвкавост.


УЛТРА ВЕНТИЛАЦИЯ

Отворите позволяват добра вентилация и улеснено дишане без чувство на задушаване, дори когато е на устата ви.


ТЕРМО-РЕГУЛАЦИЯ

3D тъканта създава термична защита. Направена от вентилационни канали и въздушни възглавници, което позволява на въздуха да преминава, тя регулира температурата между околния въздух и кожата. Въздухът се контролира преди да достигане кожата, потта лесно се абсорбира и влакната изсъхват бързо.

head accessories

accessories promo


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

COMPRESSPORT 3D Thermo Ultralight HeadTube Black SS22

  • Код: COMPRESSPORT 3D Thermo Ultralight HeadTube Black SS22
  • Наличност: Налично
  • 49.99лв.
  • 39.99лв.


Tags: COMPRESSPORT 3D Thermo Ultralight HeadTube Black SS22