Новият Race Ultra Pro 5 Vest е напълно функционален и адаптивен елек, проектиран на базата на двата успешни предходни модела - Race Ultra 5 и All Terrain Pro vest. Напълно се адаптира по този, който го носи, а многобройните опции за съхранение го правят перфектен за всеки терен, независимо дали става въпрос за състезание или тренировка.


комфорт

Проектиран да бъде комфортен, Ultra Pro 5 е съставен от четиристранно разтегаем микрофубър и еластични мрежести джобове, създадени да се разширяват и да побират и разпределят тежестта. Лекият и дишащ заден панел от мрежа подпомага за регулиране на температурата.

съхранение

За лесен достъп, четиристранно разтегаемото основно отделение е комбинирано с лесен за достъп джоб и допълнителен секретен джоб. Изобилието от място за съхранение отпред, се състои от конфигурация от 8 джоба, включваща два джоба с цип за съхранение на бутилките inov-8 Ultraflask 0.5, джоб за съхранение на шапка или ръкавици, защитен джоб за устройства, още един горен джоб за съхранение на предмети или мека бутилка, както и два малки мрежести джоба в горната част. Не на последно място елекът разполага и с два големи джоба от мрежа, които са перфектни за съхранение на всички предмети, за които ви трябва бърз и лесен достъп.

адаптивност

Създаден да пасва по тялото, Race Ultra Pro 5 се адаптира напълно по този, който го носи с помощта на еластични ремъци на гърдите и регулируеми ремъци отзад в странични джобове. Има две опции за съхраняване на Flask бутилките. 


 за хидратиране

Включва новите Inov-8 Ultraflask 0.5 и Inov-8 Speedcup.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

INOV-8 RACE ULTRA PRO 5 VEST

  • Код: INOV-8 RACE ULTRA PRO 5 VEST
  • Наличност: Налично
  • 299.00лв.
  • 209.00лв.


Налични опции


Tags: INOV-8 RACE ULTRA PRO 5 VEST