Благодарение на своята безшевна структура, нейната 3D плетка и финеса на влакната, този революционен, 68 грама, свръхлек 3D Thermo Ultralight Shirt предлага максимална терморегулация и голяма защита.

THERMO ULTRA LIGHT 3D технология

Нашата 3D тъкан контролира температурните промени и помага на тялото да стои в рамките на нормалните температурни граници, които са между 36 и 37.5°C. Това съответства на оптималните условия за вашия организъм да функционира правилно.

В действителност, 3D тъканта създава термичен матрак, състоящ се от вентилационни канали и въздушни възглавници. Благодарение на получените разлики в дебелината, материалът не осъществява пряк контакт с кожата. Това означава, че въздуха може да преминава свободно и да помага за регулиране на температурата между околната среда и кожата. По този начин околният въздух е термо-регулиран преди да достигане кожата и потта леснo се извежда навън.Перфектно терморегулиране: поддържа топло и винаги сухо в студено време

ОПТИМАЛНА ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ

Оптимална терморегулация за максимална производителност

Позволява на атлета да работи на максимален потенциал в студена среда: тялото няма нужда да харчи енергия за регулиране на температурата си, в резултат на което може да

се фокусира върху физическата производителност!


УЛТРАЛЕК

Толкова лек, че не се усеща.Със своите 68 грама, няма да забележите, че носите 3D Thermo Ultralight Shirt. Благодарение на изключителния финес на влакната си и на 3D плетката, този продукт е изключително лек и мек. Няма да го усещате върху кожата си и е много приятен за носене.

БЕЗШЕВНА КОНСТРУКЦИЯ

Безшевната конструкция и стегнатият вид позволяват максимален комфорт и свобода на движение без риск от дразнене или триене на кожата, дори и в най-чувствителните зони.


ГРЪБНАЧНО-КОНТРОЛНА КОМПРЕСИЯ

Подпомагане на стойката с технологията на COMPRESSPORT® Директно изтъканата, лека гръбначно-контролна компресия помага да стоите изправени по време на тренировка и да ви останат раменете в правилно положение, дори по време на дълги тренировки. Това от своя страна помага за по-доброто отваряне на гръдния кош, с което се увеличава капацитетът на дишане по време на тренировка, както и след нея, за по-бързо възстановяване.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

COMPRESSPORT 3D Thermo UltraLight Top Long Sleeve DISC

  • Код: COMPRESSPORT 3D Thermo UltraLight Top Long Sleeve DISC
  • Наличност: Налично
  • 169.00лв.
  • 84.49лв.


Налични опции


Tags: COMPRESSPORT 3D Thermo UltraLight Top Long Sleeve DISC