Минималиостична и пъргава обувка с добър контрол върху земята, екстремно сцепление с кал и ниско тегло, дори и в мокро състояние. Плътно прилягащата горна част съчетана с платформата с нисъкл дроб, създават усещане за носене на чорап с гуми от трактор, идеални за бързи бягания през много трудни терени.

Новото поколение Acceleritas е тук, за всички от вас, които обичат минимализма и търсят силните усещания при бягане, впускайки се в плувни дисциплини, бягане през препятствия или горски бягания! Горната част е супер мека, гладка и лека, че дава усещане за босо бягане. Поемането на вода е сведено до минимум, изцеждането на водата е отлично и теглото при мокро състояние е почти толкова, колкото при сухо. Мястото за петата е проектирано да бъде максимално меко и удобно, за да намали напрежението върху ахилесите.

Междинната подметка е много гъвкава и създава усещане за терена, благодарение на ниския профил подметка. Обувките предоставят естествено движение на стъпалото по време на бягане и усещане все едно бягате по чорапи, но сте термично и ударно защитени, и разполагате с уникално сцепление. Новият модел е с по-широка предна част. Външната подметка е проектирана с агресивен дизайн, при който калта се отклонява настрани по диагоналните канали, използвайки същия принцип като при гумите за трактори. Подметката  на Acceleritas е снабдена с лепкавата гума: RB9X. Тази иновативна гумена смес осигурява невероятно сцепление, при мокри и сухи повърхности без компромис и върху издръжливостта!

Създадена за: Ориентиране, бягане извън и по пътеки, бегово плуване и бягане през препятствия.

Защо ги направихме: Минималистична и пъргава обувка с добър контрол върху земята, екстремно сцепление с кал и ниско тегло, дори и в мокро състояние. Плътно прилягащата горна част съчетана с платформата с нисъкл дроб, създават усещане за носене на чорап с гуми от трактор, идеални за бързи бягания през много трудни терени.

-RB9X подметка с дизайн като тракторна гума

-Минималистична, гъвкава и лека

-Нисък дроп и нисък профил на подметката

Устойчиви акценти:

-Горна част проектирана с 100% рециклиран bluesign (устойчив и с максимално икономично произведен текстил) PET полиестер

-Подплата с 100% рециклиран bluesign (устойчив и с максимално икономично произведен текстил) и боядисан PET полиестер

-Сваляща се стелка от олекотена EVA (Етилен-винелацетат/полин) и 20% BLOOM пяна, подлатена с 100% рециклиран bluesign и боядисана мрежест полиестер

-Междинна подметка направена от смес с 20% BLOOM пяна

-15% рециклирана гума в подметката

 

Тегло: 210 грама

Дроп: 4мм

Калъп: Тясна състезателна кройка с по-широка предна част за пръстите

Употреба при: Бягане, бегово плуване, бягане по пътеки и Ориентиране

Стелка: Сваляща се стелка

Терен: Всякакъв (бягане извън и по пътеки)

Външна подметка: RB9x с 15% съдържсние на рециклиран каучук

Омекотяване: Малко

Защита от вода: Неабсорбираща материя

RB9X- Rubber 9 Extreme е най-новата разработка на каучукова смес и поставя нови стандарти в осигуряването на сцепление. Лабораторните тестове SATRA показват, че RB9X превъзхожда конкуренцията, докато притежава издръжливостта на обувките за асфалт. В реални условия това означава безкомпромисно сцепление при мокри и хлъзгави условия, дори и върху предизвикателни повърхности като скали. REB9X определено е предимство, което изключително взискателните бегачи с високи очаквания за сцепление в смесен или труден терен, ще оценят. RB9X е нова смес от каучук, която тестовети ни показват, че ще издържи на всякакъв терен. „Няма нищо подобно на пазара“ – казва Ерик Олунд, член на разработващия екип в Icebug и елитен ориентировач.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Icebug ACCELERITAS8 M RB9X SS22

  • Производител: ICEBUG
  • Код: Icebug ACCELERITAS8 M RB9X SS22
  • Наличност: Налично
  • 279.00лв.
  • 199.00лв.


Налични опции


Tags: Icebug ACCELERITAS8 M RB9X SS22