·         3D.Sweatdots: Като истински влаго-абсорбатори те отнемат потта от тялото моментално и може да избършете челото си по време на тренировка. Точките не задържат вода и осигуряват вентилация за ултра бързо съхнене!
 
·         Aeroknitting: Вътрешната част на ръкава Armforce има специфична аерирана структура позволяваща свободна циркулация на въздуха за максимална вентилация и отнемане на влагата от тялото.
 
·         Антибактериални: 100% хигиенични. SANITIZED® обработката предотвратява разпространението на бактерии и се бори с лошите миризми.
 
·         Dual Active Compression: Прогресивната компресия действа на двете мускулни групи на ръката. Подобреното кръвообращение и поемане на вибрациите са гарантирани по цялата дължина на ръката.
 
·         Morphoit: 100% безшевни, Compressport ръкавите са произведени да паснат перфектно на всяка извивка тялото, повишавайки максимално ефективността и комфорта.
 
·         Представяне: По време на тренировка стимулацията на кръвния поток подобрява снабдяването на мускулите с кислород. Ще почувствате ръцете си по-леки и по-малко уморени.
 
·         Възстановяване: Понижете мускулната треска, елиминирайки образуването на млечна киселина и намалете времето за възстановяване носейки Compressport след душ (вкъщи, в офиса, в самолета,…)
 
·         Shock Absorber:  360° градусова безшевна компресия около ръката абсорбира “shock wave” ефекта върху мускулите, кръвоносните съдове и връзките.  По-малко вибрации означават забавена мускулна умора. Издръжливостта ви на продължително натоварване ще бъде подобрена!
 
·         Термо регулация: Специалната плетка защитава от студа и вятъра докато едновременно с това осигурява максимално дишане за кожата. Активирането на микроциркулацията спомага естествения механизъм на термо-регулация на кожата и така пести от енергията ви.  
Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

COMPRESSPORT Arm Force

  • Производител: COMPRESSPORT
  • Код: Arm Force
  • Наличност: Налично
  • 49.00лв.
  • 29.00лв.


Налични опции