Доставка и плащане

Сайн Спорт ЕООД  има договорени отношения с куриерска фирма Speedy за разнос на пратки в цяла България. При наличност на поръчания/те продукт/и, клиентите на Сайн Спорт ЕООД получават пратките си до 3 работни дни. Срокът е валиден за всички населени места в България, без изключение! За покупки над 150.00 лв. доставката е безплатна до всеки един офис на Speedy в България. В останалите случаи, когато поръчката е под 150.00 лв., клиентът дължи допълнително 6.90 лв. за доставка.

За доставка на адрес или доставка на пратки с други куриерски фирми, клиентите следва да заплатят куриерската услуга според тарифата на съответната фирма.


Клиентите имат възможност за проверка на пратката преди да я заплатят. Ако продуктът/продуктите не е/са в изрядно състояние, поръчката може да бъде отказана. В случай, че изборът на плащане е чрез Наложен платеж (заплащане на дължимата сума в брой директно на куриера), не се налага да се заплаща съответната сума. Ако плащането е направено чрез виртуален ПОС терминал с банкова карта, при отказ сумата ще бъде възстановена по същата сметка, от която е извършено плащането, след като пратката бъде върната към нас и проверена.


За поръчки от чужбина използваме Български Пощи. При поръчки над 100.00 EUR предлагаме безплатна доставка, а когато сумата не надвишава 100.00 EUR, таксуваме допълнително 9.90 EUR за доставка.