Общи условия

Моля, прочетете внимателно условията, упоменати в този уеб сайт преди да го използвате. При използване и регистриране на поръчка в този уеб магазин, а именно sign-sport.bg, се счита, че вие сте се запознали и сте съгласни с тези условия. 


Ограничения на условията:


САЙН СПОРТ ЕООД посредством sign-sport.bg запазва своето право да променя общите условията по всяко време, без предварително известие и по свое усмотрение, като последните бъдат публикувани в уеб сайта. 

Всяка една поръчка, която бъде направена от клиент на онлайн магазин sign-sport.bg има смисъла на договор за покупко-продажба между двете страни. Задълженията на този договор се считат за изпълнени с доставката на поръчаната от клиента стока.

Сделката между двете странни се счита за сключена при направената от клиента поръчка с предпоставените от него пълни и точни данни спрямо посочените условия на сайта и нейното приемане от sign-sport.bg.

Поради изчерпване на количествата или друга възникнала причина е възможно някои продукти да не са налични в момента. За повече информация клиента може да се обърне към нас на посочени контакти.

САЙН СПОРТ ЕООД запазва своето право да променя цените на предлаганите от него продукти, без предварително известие на клиентите и по собствена преценка. Цената, която трябва да заплати клиента е тази, която е била актуална при направената от него поръчка. Намалението на цените се осъществява, като се постави нова цена под старата, като последната бива задраскана.

САЙН СПОРТ ЕООД се задължава да изпълни направената от клиента поръчка в срок от 5 работни дни считано от датата на получаване на поръчката.

Разходите при връщане на стока са за сметка на клиента.

При посочени непълни данни на клиента в направената от него заявка, sign-sport.bg не се обвързва с изпълняване на поръчката. При посочени от клиента грешни данни САЙН СПОРТ ЕООД не носи отговорност.

 

Права и задължения:


Предоставяме следната информация съгласно закона за защита на потребителите:

Посочените цени са в лева и включват ДДС

Основните характеристики на стоката са посочени за всеки продукт. 

Цените на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цените на стоките са посочени в секция доставка "доставка"

Съгласно чл. 55 от ЗЗП в 14 дневен срок вие имате право да върнете закупената от вас стока при посочените от нас условия.

Данни за търговеца: САЙН СПОРТ ЕООД, гр. София, бул. Александър Малинов 23, СИТИ ПОЙНТ 61.

 

Sign-sport.bg се задължава:


Да спази срока за доставка на стоката, упоменат в условията за доставка. 

Гарантира, че предоставената от него стока е в отлично, ново-неупотребявано състояние.

Предостави на клиента необходимата му информация за наличността на желаните от него артикули.


Kлиента се задължава:


Да заплати поръчаната от него стока, както и цената на нейната доставка, ако има такава. 

При поръчка да предостави нужните данни за нейното безпроблемно получаване, а именно 

трите имена на клиента, телефонен номер, точен адрес, ел. адрес и точен адрес, на който желае да получи стоката.

Да осигури възможност за доставяне на стоката на посочения от него адрес.

 

Връщане на стоката:


Според чл.55 от ЗЗП в 14 дневен срок клиентът има право да върне поръчаната от него стока, считано от дата на нейното получаване. При условие, че бъдат спазени следните условия:

Стоката е неупотребявана, целостта на нейната оригинална опаковка не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена при нейната доставка, заедно с издадените към нея документи от САЙН-СПОРТ Е00Д (фактура или касов бон)

При връщане на поръчаната от клиента стока е необходимо, клиента да се свърже с наш представител  на посочените контакти в срок от 14 работни дни считано от получаването на стоката. Да предостави номер на лична банкова сметка, на която да бъде възстановена сумата на върнатата стока или чрез наложен платеж на посочен от нас адрес. 

Клиентът да се свърже с представител на САЙН СПОРТ ЕООД за да се уточни адреса, на който САЙН СПОРТ ЕООД желае да бъде получена стоката обратно. При връщане на стоката, договора за покупко-продажба се счита за прекратен, клиентът ще получи парите си, след като стоката бъде получена обратно.

При нарушаване на едно или повече от изискванията за връщане на стока, САЙН СПОРТ ЕООД запазва своето право да не възстанови сумата на клиента.

Транспортните разходи по връщането на стоката се поемат от клиента.

При направен грешен избор на продукт, клиентът е длъжен да заплати транспортните разходи.

 

Начини на заплащане:


Опциите за разплащане в сайта sign-sport.bg са чрез : 

Наложен платеж - при получаване на стоката заплащате на куриера в брой дължимата сума за стоката и евентуално за доставката.

Плащане с банкова карта чрез виртуален ПОС терминал  (услугата не е активна в момента). В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми при отказ от поръчка се извършва по същата сметка, от която е извършено плащането, в срок от 5 работни дни от връщането на пратката към нас.


Лични данни:

САЙН СПОРТ ЕООД зачита неприкосновеността на личните данни на клиентите си и гарантира в максимална степен защитата им. Настоящата Политика за поверителност и защита на личните данни влязла в сила от 25.05.2018г. е изготвена и се основава на действащото българско и европейско законодателство в областта на защитата на личните данни. 
Настоящата Политика за поверителност регулира обработването на лични данни на физически лица или представители на юридически лица на наши клиенти или потенциални такива, както и потребители на нашия уебсайт: www.sign-sport.bg.
Настоящата Политика за поверителност не засяга, не ограничава и не отменя правата Ви, произтичащи от Закона за защита на личните данни („ЗЗЛД”) или друго относимо законодателство.

Sign-sport.bg  използва предоставената доброволно от вас информация (трите имена, телефонен номер, адрес и електронен адрес) с цел да : 

1. Подобри качеството си на обслужване.

2. Да информира клиента за статуса на направената от него поръчка.

3. Да улесни начина за доставяне на поръчаната от клиента стока.

4. Sign-sport.bg запазва своето право да използва предоставената от клиента информация за изпращане на промоции,  рекламни съобщения и предложения на стоки, запитвания и други законосъобразни цели. Освен при несъгласие на клиента, с което ни е уведомил на посочения в сайта sign-sport.bg електронен адрес за контакти.

САЙН СПРТ ЕООД се задължава да не разкрива при никакви обстоятелства предоставената на сайта sign-sport.bg лична информация от клиентите на трети лица. Освен в случаите, когато е длъжен по силата на закона да предостави нужната информацията на упълномощени за това лица, държавни органи и институции.


При използването на sign-sport.bg клиентът се съгласява предоставените от него лични данни да бъдат съхранени според политиката на сайта. 

 

САЙН СПОРТ ЕООД запазва своето право да променя посочените условия за поверителност, като последните са валидни, считано от тяхното публикуване в сайта sign-sport.bg.


Гаранция:


САЙН СПОРТ ЕООД дава на своите клиенти 2 години гаранция за всяка стока, която са закупили от sign-sport.bg. Със всяка закупена стока, клиентите получават касова бележка или фактура за нея, с която важи гаранцията.


Условя при които гаранцията отпада: 

Опит за ремонт от страна на клиента или друго лице

Повреди при лош транспорт

Неправилна употреба на стоката

Лошо съхранение на стоката 

 

Допълнителни условия:


Sign-sport.bg не носи никаква отговорност за възникнали повреди на стоката, включително произтекли от употреба, невъзможността за употреба.