Чорапи ProRacing Socks V2.1 – BIKE

В Compressport винаги търсим иновацията и подобренията, затова се опираме на успеха на феноменалните чорапи Pro Racing Socks, за да създадем още по-добрата им версия – PRS V2.1 Bike!

PRS V2.1
остава верен на оригиналния дизайн, като предлага изключителен комфорт и оптимално кръвоснабдяване, в комбинация с ненадмината до момента подкрепа.

PRS V2.1 предлага и някои сериозни иновации: безшевна технология, вентилационни зони и подсилена подкрепа на свода на ходилото.

Първи слой без подгъв

Без шевове и еластична компресия, облекчава натиска при глезена.

Вентилационна ултра дишаща мрежа

Нови мрежести зони около глезена, в горната част на стъпалото и пръстите на краката запазват усещането за лекота на стъпалото. Краката ви са сухи, хладни, свежи дори при активно натоварване. Благодарение на специално разработените дишащи зони влагата се отвежда от краката и в същото време те са защитени от изстиване, риск от прегряване, мехури и гъбични инфекции.

Archstim: Укрепване на крака oт ново поколение

Еластична компресия на свода, която има следните предимства:

1. Стимулиране на кръвообращението

2. Ортостатична армировка, която поддържа крака при колоездене

3. Оптимална подкрепа на стъпалото

Неговият нов ултра-ергономичен пирамидален дизайн, съчетан с иновативни проветриви панели ще ви осигурят още по-добър комфорт, дишаемост и гъвкавост по време на каране и тренировки.

Допълнителни проветриви зони около глезена и изрязан профил за повече гъвкавост на движението. Гарантирано усещане за лекота и дишаемост с новия модел чорапи ProRacing Socks V2.1 – BIKE


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

COMPRESSPORT Racing Socks V2.1 Bike High Cut

  • Производител: COMPRESSPORT
  • Код: Racing Socks V.21 Bike High Cut
  • Наличност: 2-3 Days
  • 31.99лв.


Налични опции