МАКСИМАЛНА ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ 

Благодарение на специалната микрофибърна тъкан, която действа като въздушна възглавница  между кожата и въздуха,  ви поддържа сухи и топли в студените дни.


ВЕТРОУСТОЙЧИВ СЛОЙ

Основният слой Hybrid Pullover осигурява превъзходна защита от вятър. Ветроустойчивата мембрана Hurricane v2, добавена към гръдния панел, осигурява защита срещу вятъра. 


ОПТИМАЛЕН КОМФОРТ и нулево дразнене: благодарение на еластичната, безпроблемна тъкан от микрофибър и ергономичния дизайн.


 Постоянно стремящи се към иновации, нашият дизайнерски екип излезе с първата ултра лека блуза, която оптимално да ви предпази от студа и вятъра, като същевременно ви поддържа сухи. Мекият хибриден пуловер предлага всички предимства на ефикасния 3D термо 110г основен слой, като добавя ветроустойчива мембрана на гърдите за повишена защита срещу вятъра. 3D тъкани от микрофибър гарантират, че потта и влагата бързо се отделят от кожата и преминават в следващия слой дрехи, като така поддържа топлината на тялото, независимо от интензивността на усилията. Еластичният, безшевен дизайн е издръжлив и удобен, прилягащ ергономично към всяка форма на тялото с нулево дразнене. Екстра високото деколте предпазва чувствителните зони от мразовити пориви и сняг, докато ръкавите предлагат локализирана компресия за допълнителна подкрепа и свежест на бицепсите и предмишниците. от вятъра.


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

COMPRESSPORT HYBRID PULLOVER BLACK FW19

  • Производител: COMPRESSPORT
  • Код: COMPRESSPORT HYBRID PULLOVER BLACK FW19
  • Наличност: Налично
  • 249.00лв.
  • 149.00лв.


Налични опции


Tags: COMPRESSPORT HYBRID PULLOVER BLACK FW19