Серията за трейл бягане TRAILROC претърпя пълна промяна в дизайна и този сезон се завръща с гръм и трясък. Маратонките TRAILROC 285 Ви предлагат повече защита, комфорт и по-добро сцепление със земята. Женските трейл маратонки за бягане сега са по-добре оборудвани за всякакви тежки условия. Перфектни за бягане на дълги разстояния. Доброто сцепление и цялостната защита, в допълнение с подобреният съпорт на петите, тапицираната вътрешна част и еластичната горна част, правят маратонките перфектни за тренировки и преходи през скалисти терени.

Fit Scale: 3

Drop: 8mm

Footbed: 6mm POWER FOOTBED

Lug Depth: 4mm

Midsole: POWER FLOW+

Midsole Stack: Heel 16mm / Forefoot 8mm

Shank: 5th Generation META-PLATE®

Sole Compound: TRI-C STICKY

Product Weight: 285g / 10oz

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЦЕПЛЕНИЕ

Подметката е покрита с малки шипове за преминаване през всякакви терени.

Шиповете са така разположени, че между тях да не се заклещват камъчета. Големият им брой също така помага за разсейване на напрежението, когато кракът стъпи на земята.


TRI-C КАУЧУК

Тройната каучукова система подобрява сцеплението и еластичността на маратонките. Най-здравата и най-еластична каучукова част се намира на петата, втората и по-мека част е до центъра на стъпалото за увеличаване на тягата и третата част е по ръбовете за сцепление и защита.


ЗАЩИТА ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ

Новата генерация Dynamic Fascia Band осигурява защита на долната част на крака, така че да не се усеща болка от остри камъни. Тази лента също се огъва естествено при ходене, осигурявайки прилив на енергия с всяка крачка.

Супер здравото External Toe Cap покритие на пръстите ги предпазва от камъни при тичане.


EXTRA CUSHIONED RIDE

Новата Powerflow+ подметка осигурява 10% по-добро абсорбиране на ударите и 25% по-добро възвръщане на енергията, в сравнение със стандартните подметки.


ЗА ПОВЕЧЕ ПОДКРЕПА

External Heel Counter обгръща задната част на маратонката и подпомага петата. По този начин подобрява стабилността и походката при умора.

Подкрепата за крака се увеличава дори още повече с новата и подобрена Met-Cradle+ обвивка в средната част на стъпалото. 


КОМФОРТ ПРИ ТИЧАНЕ

TRAILROC 285 маратонките са леки, горната им част е от дишаща материя и без шевове, така че да няма раздразнение, когато краката са в тях.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

INOV-8 TRAILROC 285 WOMEN AW18

  • Производител: INOV-8
  • Код: INOV-8 TRAILROC 285 WOMEN
  • Наличност: Налично
  • 329.00лв.
  • 139.00лв.


Налични опции


Tags: INOV-8 TRAILROC 285 WOMEN