Icebug Zeal RB9X®


Zeal: голямата цел, или иначе казано - светият граал в обувките за планинско бягане е осигуряването на стабилност и гъвкавост... едновременно. Това е и една от най-големите и трудни задачи пред специализираните екипи, които разработват оборудване за трейл рънинг и планинско бягане. Създаването на междинна подметка, която да абсорбира вибрациите и да е едновременно мека и достатъчно стабилна обаче беше непосилна задача дори за най-добрите на пазара. До момента! Развитието на Zeal ни отне повече от три години, за които изпробвахме и усъвършенствахме множество прототипи, тествахме стотици комбинации от материали, за да достигнем до това, което ви предлагаме днес.

Zeal предлага немислимото до момента – комбинация от мекота и стабилност при сериозни предизвикателства от страна на терена. Височината на петата е леко редуцирана в центъра с цел да намали натоварването на ахилеса. Вградената Quick Mesh вентилационна система осигурява оптимален транспорт на влагата и запазва краката ви сухи.

Горна част от лек, но издръжлив текстил на основата на найлон. Система за завързване, която обгръща крака плътно и комфортно. Специални обърнати шевове за максимална здравина на конструкцията. Всичко това ви дава абсолютна сигурност дори при екстремни натоварвания. Истинската иновация, обаче, се крие в конструкцията на междинната подметка и технологията HGMS2 (Holy Grail Midsole Soft and Stable).

Външната част на подметката е разработена с мисъл за терена – контурът на грайфера е разположен така, че да не затъва в кал. Отлично сцепление на всякаква повърхност, гарантирано от „запазената марка“ на Zeal - материята RB9X®.
Междинната подметка HGMS2 е едновременно мека и стабилна
Допълнително омекотена пета, която предпазва сухожилията на ахилеса от натоварване
Грайфер с дизайн, който не позволява на калта да полепва за обувката и да пречи по време на бягане


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Icebug Zeal2 W RB9X

  • Производител: ICEBUG
  • Код: Zeal2 W RB9X
  • Наличност: Налично
  • 279.00лв.
  • 149.00лв.


Налични опции