✅ 10/10 HH водоустойчивост ✅ Високотехнологични материали ✅ Отлична оптимизация на терморегулация ✅ Packable - супер компактен и сгъваем ✅ Уникален спортно-елегантен дизайн


Нашите професионалисти отдавна искат яке, което да бъде подходящо както за бягане, така и за активно носене всеки ден. Високотехнологичните материали и оптимизирана терморегулация за защита на критични зони, от които е създаден Winter Insulated 10/10 Jacket е тук, за да удовлетвори всичките ви желания.

Освен със спортно-елегантна си визия, друга основна характеристика на това яке е горната му мембрана 10/10HH, която е ветроустойчива и водоустойчива, с цел максимална защита на раменете и гърдите. Лазерно изрязаните отвори осигуряват отлични условия за проветряване на самата дреха, като в същото време запазва топлината на тялото.

Еластичната материя на Winter Insulated 10/10 Jacket предлага пълна свобода на движението за всяко приключение на открито. Долната част се отличава с перфектно поемане на формата на тялото в зависимост от пола: само 40 g нетъкана термична защита, която ви поддържа топли при всякакви метеорологични условия. Припокриването между горната и долната част осигурява допълнителна вентилация при физическа активност, докато подлепените шевове задържат топлината и не пропускат вятъра.

Издърпайте ръкави и плъзне палци през специалните отвори за допълнителен уют. Задната част е по-дълга за допълнителна защита, докато светлоотразяващите ленти осигуряват допълнителна видимост нощем или при затруднена видимост.

 Ултралеко и компактно, това яке е проектирано за бързо навиване и прибиране в собсвения си джоб, като лесно можете да го приберете във вашата раница или колан. Най-добрата комбинация от топлина и изолация, вентилация и лекота. Перектното съчетание за задържане на топлина и проветряване. Спортуване през студените месеци на годината, разходки в гората… или просто до кварталното кафене, Winter Insulated 10/10 Jacket е подходящо за всякакви ситуации.


Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

COMPRESSPORT WINTER INSULATED 10/10 JACKET FW21

  • Код: COMPRESSPORT WINTER INSULATED 10/10 JACKET FW21
  • Наличност: Налично
  • 499.00лв.
  • 349.00лв.


Налични опции


Tags: COMPRESSPORT WINTER INSULATED 10/10 JACKET FW21