Женските маратонки TRAILTALON 290 са създадени за бягане на дълги разстояния по всякакви терени. Подобреният модел в серията TRAILTALON е по-комфортен, пасва перфектно и е с по-добра защита за крака. Включва технологията от ново поколение ADAPTERFIT, благодарение на която, маратонката се адаптира по крака, когато той се подува от бяганията на големи дистанции. Двупластовата POWERFLOW подметка увеличава абсорбирането на вибрациите и възвръщането на енергията.

Fit Scale: 4

Drop: 8mm

Footbed: 6mm POWER FOOTBED

Lug Depth: 4mm

Midsole: TWO PIECE POWERFLOW

Midsole Stack: 19mm / 11mm

Shank: DFB

Sole Compound: TRI-C STICKY

Product Weight: 290g / 10.15oz

 

SUPERIOR TRAIL TRACTION

Разположените в различни посоки 4 милиметрови издатини на подметката, всяка с широка зона на контакт, осигуряват добро сцепление, отлична стабилност и не задържат камъчета или отломки от терена. Тройната каучукова система подобрява сцеплението и еластичността на маратонките. Най-здравата и най-еластична каучукова част се намира на петата, втората и по-мека част е до центъра на стъпалото за увеличаване на тягата и третата част е по ръбовете за сцепление и защита.


CUSHIONED RIDE

Двупластовата Powerflow подметка осигурява 10% по-добро абсорбиране на ударите и 15% по-добро възвръщане на енергията, в сравнение със стандартните подметки.


УВЕЛИЧЕНА ЕЛАСТИЧНОСТ И КОМФОРТ

Проектирани съобразно анатомията на крака и с новото поколение ADAPTERFIT технология, маратонките се адаптират спрямо движението и подуването на краката при бягания на големи разстояния.


ЗАЩИТА

Защитната предна част предпазва пръстите от остри скали и камъни, докато клиновидният език предпазва от попадане на камъчета и отломки в маратонките. 


ПОДОБРЕНО ПАСВАНЕ НА КРАКА

Новият олекотен и дишащ материал в горната част на маратонките е отговорен за по-доброто пасване при обуване и усещане за комфорт, в сравнение с предишния модел.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

INOV-8 TRAILTALON 290 WOMEN AW19

  • Производител: INOV-8
  • Код: INOV-8 TRAILTALON 290 WOMEN AW19
  • Наличност: Налично
  • 289.00лв.
  • 209.00лв.


Налични опции


Tags: INOV-8 TRAILTALON 290 WOMEN AW19