Със своите 4мм дроп и X-PROTEC, ROCLITE 320 GTX е подобрената версия на нашите популярни водоустойчиви обувки, с по-голяма защита, подходящи за всякакви приключения на различни терени. Можете да се катерите и тичате уверено с тези водоустойчиви и олекотени мъжки обувки. Използвайки GORE-TEX технологията, ROCLITE 320 GTX ви предоставят оптималната комбинация между свобода на движението, гъвкавост, комфорт и защита при всякакви условия на времето.

Fit Scale3
Drop4mm
Footbed6mm POWER FOOTBED
Lug Depth6mm
MidsolePOWERFLOW
Midsole Stack11mm / 7mm
ShankMETA-PLATE
Sole CompoundTRI-C STICKY
Product Weight320g / 11.28oz


изключителнО СЦЕПЛЕНИЕ

Новата генерация ROCLITE подметка е най-многофункционалната на пазара. С използването на три части висококачествена гума се увеличава сцеплението и издържливостта. Най-твърдата и издържлива гума е на петата, използвана е по-мека в централната част за по-добро сцепление и още по-мека - по краищата на подметката - за перфектното сцепление и спокойствие с всяка стъпка. Всичко това е допълнено от мулти-посочните бутони, с голяма контактна площ, които доставят ненадминато сцепление върху всякакъв вид терен и позволяват освобождаването на всякакви попаднали частици.

защита

Новата X-PROTEC горна част на обувката осигурява оптимална защита и еластичност. 


за гладко бягане

Новата Powerflow+ технология на подметката подобрява с 10% абсорбирането на ударите и с 15% възвръщането на енергията спрямо стандартните подметки.


комфорт на движението

GORE-TEX технологията осигурява защита и комфорт при всякакви условия на времето.


ЗА ПОВЕЧЕ ЗАЩИТА

Външният Heel Cage обхваща задната част на обувката и осигурява подпомагане на петата, стабилност на крака и поддържане на по-добра походка при умора.


Перфектно пасва

Направена, за да пасва на анатомията на крака и естественото му движение.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

INOV-8 ROCLITE 320 GTX MEN

  • Производител: INOV-8
  • Код: INOV-8 ROCLITE 320 GTX MEN
  • Наличност: Налично
  • 359.00лв.
  • 249.00лв.


Налични опции


Tags: INOV-8 ROCLITE 320 GTX MEN