Еволюцията на Race Ultra 5 и 10. Това е раница тип жилетка 2 в 1, която е подходяща за състезания, но също така с допълнителния 15-литров джоб, който може да се прикачи към нея, е идеална и за по-дълги тренировъчни дни или състезания. Допълнителният джоб се закача с шест стегнати ленти, за да се осигури нулево друсане по време на бягане.

Тази ALL TERRAIN PRO VEST включва фолио за спешни случаи и сгъваема чаша - често част от задължителната екипировка на състезания.

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

Две раници в едно. Състезателна компактна раница тип жилетка и същевременно 15-литрова раница, осигуряваща многобройни опции за състезания и тренировки на всякаква дистанция.


ПЕРФЕКТНО ЗАКРЕПВАНЕ С НУЛЕВО ТРЪСКАНЕ

Две предни ленти и по две от всяка страна позволяват напасването по тялото на всеки. Шест стегнати ленти, с които раницата ще остане стабилна на горната част на тялото докато бягате.


ХИДРАТИРАНЕ

Избери си да носиш две меки бутилки по 500мл (включени) в предните джобове и/или добави и резервоар (не е включен) в задния джоб.

Може да побере 1л резервоар или 2л специално-оформен резервоар. Резервоарът се побира в задния джоб и се закрепва по-сигурно с велктро-лента.


БЪРЗ ДОСТЪП & ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАНЕ

Множество лесно достъпни джобове. В олекотената версия има 8 джоба, плюс допълнителни 3, когато се добави 15-литровото отделение. 

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

INOV-8 ALL TERRAIN PRO VEST RUNNING PACK

  • Код: INOV-8 ALL TERRAIN PRO VEST RUNNING PACK
  • Наличност: Налично
  • 299.00лв.
  • 199.00лв.


Налични опции


Tags: INOV-8 ALL TERRAIN PRO VEST RUNNING PACK