Женското яке за бягане STORMSHELL на INOV-8 е създадено с цел лекота по време на състезания и интензивни тренировки във влажни условия. Това водоустойчивото яке с качулка се слави със супер меката Pertex Shield материя за по-голям комфорт и цип по цялата си дължина, което го прави лесно за обличане и събличане. Събира се в свой собствен джоб, което го прави лесно за съхранение и пренасяне. 20 000 воден стълб и подлепени шевове Ви поддържат сухи и Ви предпазват от силен дъжд.


ВОДОУСТОЙЧИВО И ДИШАЩО

Pertex Shield, водоустойчивата материя с 2.5 слоя, 20 000 HH и 20 000 B-1 дишаемост с подлепени шевове. Нивото на дишаемост 20 000 В-1 означава, че потта се извежда навън, като в резултат на това, температурата се регулира и Ви се осигурява комфорт, когато се движите бързо. Ципът е YKK Aquaguard, който е с напълно подлепени шевове.


ЛЕКОТА И БЪРЗИНА

Бързо се опакова в свой собствен малък джоб, който го прави лек и лесен за пренасяне.

ГОТОВО ЗА СЪСТЕЗАНИЯ

Отговаря на всички критерии на организаторите на състезания, които изискват водоустойчиво яке като част от екипировката. Има светлоотразители 360°.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ

STORMSHELL якето за бягане лесно се адаптира към променящи се условия на времето - благодарение на ципа по цялата дължина отпред може лесно да го облечете или съблечете.

ЗА ТОПЛИНА НА РЪЦЕТЕ

Продължение на ръкавите от ликра с дупки за палците, за да запазите ръцете си топли.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

INOV-8 STORMSHELL WATERPROOF JACKET WOMEN AW20

  • Производител: INOV-8
  • Код: INOV-8 STORMSHELL WATERPROOF JACKET WOMEN AW20
  • Наличност: Налично
  • 399.00лв.
  • 279.00лв.


Налични опции


Tags: INOV-8 STORMSHELL WATERPROOF JACKET WOMEN AW20