Определян като най-ергономичната и практична компресионна дреха от професионалните триатлонци, TR3 Aero TriSuit сега е оптимизиран, като комбинира перфектно аеродинамика, комфорт и компресия. 3D плетката на плата в зоната на гърба, осигурява максимум съпорт на целия гръбнак. Усещането за умора в раменете е намалено, като подобрената стойка спомага за по-добро разширяване на гръдния кош при вдишване.


АНТИБАКТЕРИАЛНИ

100% хигиенични - създадени от специални антибактериални материали, които не задържат влагата и по този начин възпрепятстват развитието на бактерии и появата на лош мирис.

КОМПРЕСИЯ

Материалите използвани в COMPRESSPORT се плетат на специални медицински машини, позволяващи прецизност на изработката до милиметър, за да се постигне компресия в точно определени зони и мускулни групи. По този начин се подобрява кръвообращението, отвеждането на токсините, правилна стойка на тялото и намаляване на нежеланите вибрации в мускулите и ставите.

D-TOX

Изследванията показват значително намаляване на образуването на млечна киселина в мускулите.

ERGO-FIT

Частта, която покрива пръстите на краката предотвратява напрежението и задушаването на стъпалата.

ЕРГОНОМИЧНА ФОРМА

Формата е ергономична, по-дълъг на гърба със силиконова вътрешна част, която покрива добре гърба.

ХИДРОФОБНА

Водоотблъскващата тъкан извежда влагата и потта навън, дори и при интензивни натоварвания. Край на некомфортните тежки и мокри дрехи, които дразнят кожата.

МАСАЖИРАЩ ЕФЕКТ

Всяко движение предизвиква микро масаж, давайки усещане за лекота.

ПОДРАВНЯВАНЕ НА РАМЕНЕТЕ

Зоната на лека компресия е вплетена директно в плата, за да подпомогне правилната стойка на раменете ви, по време на дълги натоварвания, като по този начин се подобрява и дишането.

БЕЗШЕВНА КРОЙКА

За оптимален комфорт, кройката е безшевна, лека и удобна.

МИКРО АБСОРБИРАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ

Специалният силикон спомага за перфектна адаптация на дрехата към морфологията на тялото и абсорбиране на нежеланите вибрации в мускулите и ставите.

КОНТРОЛ НА УСУКВАНЕТО

“Spin-control“ помага за правилната ви стойка по време на натоварване.

3D ТЕРМО

3D плетката образува термален "щит" от вентилиращи каналчета и въздушни джобове. По този начин се предотвратява директния допир на кожата с външната среда, поддържайки телесната температура в интервала 36-37,5°.

V-ЯКА

Край на претриването в чувствителните зони - яката с V-форма пасва на всички размери и предотвратява дискомфорт в областта на врата.

ЗОНИ НА ВЕНТИЛАЦИЯ

Специално поставените мрежести панели на раменете, отвеждат топлината и влагата на тялото, като по този начин оставате сухи, независимо от външната температура и интензивността на натоварването.

ЗАЩИТА НА ЦИПА

Предния цип има предпазващ панел и е автоматично заключващ се, като по този начин не се разкопчава и стои на място

УЛТРАЛЕКА

Вашият COMPRESSPORT® TRISUIT не задържа вода и ще остане ултралек във всякакви условия.

ПЛОСЪК ОВЪРЛОГ

Тази уникална техника на шевовете гарантира отличен комфорт и здравина на шевовете на крачолите и ръкавите, като предотвратява претриване дори и при състезания на дълги дистанции.

GRIPBIKE

Висококачествения силиконов печат осигурява максимално сцепление със седалката.

TRIATHLONPAD

От вътрешната страна, ултратънката подложка (ексклузивен COMPRESSPORT® дизайн) абсорбира вибрациите при колоездене и бягане.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

COMPRESSPORT TR3 AERO TRISUIT Women

  • Производител: COMPRESSPORT
  • Код: COMPRESSPORT TR3 AERO TRISUIT Women
  • Наличност: Налично
  • 349.00лв.
  • 199.00лв.


Налични опции


Tags: Trisuit