Acceleritas5 RB9X®


Моделът Acceleritas5 въплъщава опитите на Icebug да постигнат най-чиста проба минимализъм, по свой собствен начин! Acceleritas5 е инструмент, необходим в арсенала на всеки атлет, изкушен от тръпката на бягането на пресечен терен!
Обичайното високо качество на Icebug е тук, но има и няколко обновени елемента, които извеждат модела на нов етап на развитие. Горната част вече е изградена от супер лек и дишащ текстил – толкова лек и нежен на допир, че имитира перфектно усещането да бягаш бос! Минимално задържане на влагата, отличен дренаж и чувствително, цялостно намалено тегло на обувката придават още по-добри качества и бързина на Acceleritas5.

Гъвкава вътрешност и редуциран обем при петата осигуряват повече подвижност и намаляват натиска върху ахилеса. Забележителното усещане на терена се дължи именно на ниския профил на Acceleritas5 – подобрено усещане за естествено движение, сякаш бягате по чорапи, но с невероятно сцепление и без уморителни вибрации.

Подметката е с оптимизиран грип, който се държи еднакво добре на влажна и суха повърхност. Агресивен грайфер с диагонални канали ви освобождава лесно и неусетно от кал, вода и всякакви частици, които срещате по терена.

И накрая – но не по значение – перлата в короната на Acceleritas5 – специалната „лепкава“ гума RB9X® ви осигурява отлична стабилност и сцепление, без да прави компромис с издръжливостта или теглото.


Минималистична и лека
Нисък дроп и профил на подметката

За кого е предназначена Acceleritas5 RB9X®?
Предназначена за всеки атлет, който търси лека обувка за планинско бягане (trail, off-trail, swim run). 

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Icebug Acceleritas5 M RB9X

  • Производител: ICEBUG
  • Код: Acceleritas5 M RB9X
  • Наличност: Налично
  • 259.00лв.
  • 169.00лв.


Налични опции