COMPRESSPORT® Hurricane Wind Storm Jacket

Дългоочакван продукт от много атлети по целия свят. Ветровка за най-екстремните състезания, лека и удобна, но предпазваща и от най-силния вятър – всичко това без да пречи на движението и без да повлиява представянето. Нашите дизайнери изпълниха всички тези изисквания, но ви предлагат и още!

Така се роди първото яке за бягане HURRICANE WIND STORM PROTECT!

Ергономична конструкция, която следва анатомията на тялото при движение. С вграден 3
D гръб, диагонален цип, защитен визьор – технология, която ви предпазва от неприятните капризи на времето и в най-тежки условия. Изключително и само от COMPRESSPORT® - новото, леко като перце яке Hurricane 110 ще ви защити от студения пронизващ вятър докато ви позволява да се движите напълно необезпокоявани.

Спортна
(race) кройка по тялото, съобразена с характеристиките на активното движение. Изключително издръжлива на всякакво въздействие повърхност, вентилационна мрежа  On Off Ventil’Action Fibre Exclusive, активен микрофибър, 3D обемен гръбен панел, който се разширява до 200% според динамиката на вашите движения. Осигурява пълно покритие на вашата раница, дори при активно натоварване и пълна скорост! Ергономични и еластични материали за перфектна защита и комфорт. Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

COMPRESSPORT Trail Hurricane Jacket

  • Производител: COMPRESSPORT
  • Код: Trail Hurricane Jacket
  • Наличност: Налично
  • 279.00лв.
  • 189.00лв.


Налични опции